Σύνθετη αναζήτηση

Βρήκαμε 0 αποτελέσματα. Προβολή αποτελεσμάτων
Τα αποτελέσματα αναζήτησης

Η Εταιρεία

Δημοσιεύτηκε από Contonis Jamie στις Νοέμβριος 1, 2020
0

Κοντονής Η Κτηματομεσιτική Εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των ακινήτων από το 1982 και αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές κτηματομεσιτικές εταιρείες στη Ζάκυνθο.

Με την ολοκληρωμένη υποστήριξη που μπορεί να παρέχει, δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την καθιέρωση μιας καλής συνεργασίας, για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς ακινήτων και παραμένει ο προσωπικός στόχος κάθε επαγγελματία.
Η οργανωμένη και απόλυτα συστηματική εργασία που προσφέρουμε, σε μια φιλική, ζεστή ατμόσφαιρα και το ανθρώπινο προφίλ της εταιρείας σε συνδυασμό με τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτουμε σε κάθε είδους ακίνητα, αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας και το μέλλον της δικής μας εταιρείας.

Κοντονής Η Real-Estate έχει αναπτύξει και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε θέμα της αγοράς, όσον αφορά την αγορά, πώληση και μίσθωση ακινήτων. Συνεργαζόμαστε μόνο με εξειδικευμένους επαγγελματίες, που αφορούν κάθε τεχνική ειδικότητα, όπως πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες και μηχανολόγους μηχανικούς.

Οι τιμές των ακινήτων που εμφανίζονται είναι οι επιθυμητές και τις περισσότερες φορές είναι διαπραγματεύσιμες.

Οι τιμές των ακινήτων ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και η ανάρτηση των αγγελιών είναι δωρεάν.

Σύγκριση Καταχωρήσεων