Σύνθετη αναζήτηση

Βρήκαμε 0 αποτελέσματα. Προβολή αποτελεσμάτων
Τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας

Η εταιρεία

Δημοσιεύτηκε από Contonis Jamie στις Νοέμβριος 1, 2020
0

Κοντονής Η Εταιρεία Ακινήτων δραστηριοποιείται στο χώρο των ακινήτων από το 1982 και αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές εταιρείες ακινήτων στη Ζάκυνθο.

Με την ολοκληρωμένη υποστήριξη που μπορεί να παρέχει, δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για την εδραίωση μιας καλής συνεργασίας, για την εύρυθμη λειτουργία της κτηματαγοράς και παραμένει ο προσωπικός στόχος κάθε επαγγελματία.
Η οργανωμένη και απόλυτα συστηματική εργασία που προσφέρεται, σε ένα φιλικό, ζεστό κλίμα και το ανθρώπινο προφίλ της εταιρείας σε συνδυασμό με τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτουμε σε όλα τα είδη των ακινήτων, αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας και το μέλλον της δικής μας εταιρείας.

Κοντονής Η Real-Estate έχει αναπτύξει και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε θέμα της αγοράς, όσον αφορά την αγορά, την πώληση και τη μίσθωση ακινήτων. Συνεργαζόμαστε μόνο με εξειδικευμένους επαγγελματίες, που αφορούν κάθε τεχνική ειδικότητα, όπως πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες και μηχανολόγοι μηχανικοί.

Οι τιμές των ακινήτων που εμφανίζονται είναι οι επιθυμητές και τις περισσότερες φορές είναι διαπραγματεύσιμες.

Οι τιμές των ακινήτων μπορεί να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και η ανάρτηση των αγγελιών είναι δωρεάν.

Σύγκριση καταχωρήσεων